James Nestor., Het nieuwe ademen

logo van adem en koude training. een sneeuwvlok in blauw met de tekst adem & koude training
groene achtergrond met gekleurde longen in balletjes van kleuren
Logo MCH Training & Coaching

Adem in. Adem uit

Herhaal dat 25.000 keer per dag. De wereldwijde bestseller over de impact van ademhaling op gezondheid en welzijn benadrukt dat wat we dagelijks onbewust doen – ademen – van cruciaal belang is. Onze voeding, trainingsregime en leeftijd verbleken bij de essentie van in- en uitademen.

De basis van ons welzijn

Met zo’n 25.000 ademhalingen per dag vormt het de basis van ons welzijn. Deze eenvoudige handeling beïnvloedt diepgaand onze fysieke en mentale gezondheid. Het is een herinnering aan de kracht die schuilt in iets wat we vaak als vanzelfsprekend beschouwen: onze ademhaling.

Onze interne organen kunnen verjongen

Onderzoek toont aan dat zelfs kleine aanpassingen aan de manier waarop we ademhalen onze atletische prestaties kunnen verbeteren. Onze interne organen kunnen verjongen en zelfs astma en auto-immuunziektes kunnen verhelpen.

Ademen zal nooit meer hetzelfde zijn

Het nieuwe ademen zet alles wat je dacht te weten over je meest fundamentele biologische functie op zijn kop. Op basis van medisch onderzoek en recente studies op het gebied van psychologie, biochemie en menselijke fysiologie. Ademen zal nooit meer hetzelfde zijn.

‘Verhelderend en verbazingwekkend, een boek dat verklaart waarom zo velen van ons ziek en moe zijn. Dit moet je lezen.’ Dr. Steven Y. Park

Onderzoek toont aan dat zelfs kleine aanpassingen aan de manier waarop we ademhalen onze atletische prestaties kunnen verbeteren, onze interne organen kunnen verjongen en zelfs astma en auto-immuunziektes kunnen verhelpen. Het nieuwe ademen zet alles wat je dacht te weten over je meest fundamentele biologische functie op zijn kop, op basis van medisch onderzoek en recente studies op het gebied van psychologie, biochemie en menselijke fysiologie. Ademen zal nooit meer hetzelfde zijn.

VERANTWOORDING

De aanbevolen boeken benadrukt de eigen verantwoordelijkheid van de lezer in het interpreteren en toepassen van de aangeboden kennis.