“Between stimulus and response, there is a space. In that space lies our freedom and growth.”

Introductie in Koude Training

Een diepgaande beleving

Ontdek een unieke combinatie van bewust ademen en de revitaliserende kracht van koude blootstelling. Deze sessie biedt u niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een reis die uw begrip van energie, stress en welzijn verdiept. Dompel uzelf onder in een verrijkende omgeving waar kennis en praktijk hand in hand gaan. Gedurende deze sessie zult u worden geïntroduceerd in de wetenschap achter energiehuishouding, de rol van stress in ons dagelijks leven, en de verbluffende effecten van koude training in combinatie met gecontroleerde ademhalingstechnieken. Als hoogtepunt van deze sessie wacht u de ultieme gecontroleerde uitdaging: het ijsbad. Meer dan een test, het is een ervaring die getuigt van de verbazingwekkende veerkracht en potentie van het menselijk lichaam wanneer het juist wordt gestuurd en gestimuleerd.

Zet de eerste stap naar een verhoogd bewustzijn en een verbeterd welzijn door deel te nemen aan deze diepgaande introductie tot adem- en koude training.

Meer informatie over deze introductie workshop?

 

Individuele adem en koude Training

Een persoonlijke reis naar transformatie

In een wereld waarin alles in een razendsnel tempo gaat, is het van cruciaal belang om momenten te vinden waarop we kunnen vertragen, afstemmen en ons lichaam en geest kunnen herstellen. Een van de meest effectieve methoden om dit te bereiken is door middel van adem- en koude training. Een individuele sessie biedt u de unieke kans om diep in uzelf te duiken en de voordelen van ademhalingsoefeningen en koude blootstelling in een veilige, begeleide omgeving te verkennen. Dit is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een mentale en emotionele reis die u helpt om dieper contact te maken met uw innerlijke kracht en zelfbewustzijn.

In de eenzaamheid van een persoonlijke sessie kunt u uw eigen grenzen en capaciteiten volledig verkennen. Zonder afleiding van anderen krijgt u de ruimte om uzelf echt te leren kennen, terwijl u de positieve effecten van het ijsbad op uw eigen tempo ervaart. Dit is meer dan zomaar een koude duik; het is een uitdaging die moed, doorzettingsvermogen en zelfinzicht vereist. Bovendien is er geen betere manier om uw kennis over het menselijk lichaam en zijn reactie op stress, energie en koude uit te breiden dan door een middag met ons door te brengen. U zult worden ondergedompeld in de fascinerende wetenschap achter deze methoden, en ontdekken hoe ze kunnen worden gebruikt om stress te verminderen, energieniveaus te verhogen en het algehele welzijn te verbeteren. De bekroning van deze leerzame en verrijkende dag is zonder twijfel het ijsbad. Deze ultieme gecontroleerde uitdaging dient niet alleen als een test voor wat u hebt geleerd, maar ook als een kans om uw eigen grenzen te verleggen en te ervaren wat u echt kunt bereiken wanneer lichaam en geest in harmonie zijn.

Durf de uitdaging aan te gaan en dompel uzelf onder in de wonderen van adem- en koude training. Het is meer dan een methode; het is een levensveranderende ervaring specifiek afgestemd op het individu.

Wil je koudetraining ervaren in een persoonlijke of familiaire setting? Boek dan een sessie voor begeleide ervaring en introductie met adem en koude. Weet je welkom. Veiligheid staat bij ons voorop.

 

Meer informatie over deze individueel afgestemde workshop?

 

Team of groep koude en adem workshop

De kracht van samenwerking en verbinding

Het gezamenlijk ondergaan van een uitdaging kan niet alleen de onderlinge band versterken, maar ook bijdragen aan persoonlijke groei. Wanneer we praten over dergelijke ervaringen, staat het nemen van een ijsbad hoog op de lijst.

Het ijsbad is niet zomaar een koude duik. Het is een oefening in veerkracht, moed en doorzettingsvermogen. Maar bovenal is het een kans om samen met anderen grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en nieuwe ervaringen op te doen. Samen een ijsbad nemen kan daardoor fungeren als een krachtig middel om teamsamenwerking en groepscohesie te verhogen.

Of u nu deel uitmaakt van een organisatie, sportteam of gewoon een groep vrienden bent, wij bieden de unieke mogelijkheid om deze ervaring nog persoonlijker en op maat te maken. Door een workshop op uw eigen locatie te boeken, zorgen we ervoor dat de omstandigheden optimaal zijn afgestemd op uw behoeften en wensen. Deze workshops worden begeleid door ervaren trainers die u niet alleen door het ijsbad begeleiden, maar ook de achterliggende theorie en technieken uitleggen.

Het nemen van een ijsbad in groepsverband is meer dan alleen een fysieke uitdaging. Het is een kans om als team dichter bij elkaar te komen, elkaar te steunen en samen te groeien. Ervaar zelf de ongekende positieve effecten van deze ervaring en ontdek de ware kracht van samenwerking en verbinding.

Ervaar de positieve effecten van een ijsbad als team of met een eigen groep. Maak het nog persoonlijker door een workshop op locatie te boeken.

 

Meer informatie over onze team sessies?

 

Ga mee op een 10-weken durende expeditie naar diepere aanwezigheid, het “Presence Proces”.

Dit pad, ontworpen om je volledig in het nu te brengen, gebruikt het krachtige instrument van bewust verbonden ademen. Door zo te ademen, verbeter je niet alleen je gevoelswaarneming, maar bevorder je ook emotionele integratie, wat leidt tot een leven geleefd vanuit bewustzijn in plaats van automatische reacties.

Hoe Werkt Het?

 Week per week duik je in een hoofdstuk van Michael Brown’s “The Presence-proces”.

Adopteer en omarm de ‘affirmatie van de week’.

Besteed dagelijks 2 x 15 minuten aan verbonden ademhaling.

Begeleiding & Gemeenschap

Gedurende het traject zijn er vier live sessies bij Mindfulness Centrum Heuvelrug in Veenendaal. Deze sessies bieden een kans om vragen te stellen, ervaringen te delen en te reflecteren op je reis.

Bijeenkomst 1: Uitleg & Introductie – volgt

Bijeenkomst 2: Delen & Reflecteren – volgt

Bijeenkomst 3: Ondersteuning & Groei – volgt

Bijeenkomst 4: Afsluiting & Vooruitblik – volgt

Daarnaast kun je tussen de sessies door deelnemen aan gezamenlijke ademsessies. Laat je tijdens deze reis begeleiden door de Wilco van Wakeren

Het delen van deze ervaring met anderen heeft in het verleden deelnemers extra steun en inzicht gegeven.

Aanmelden & Meer Informatie

Voel je de roep? Meld je hier aan.

Heb je nog vragen of behoefte aan extra informatie? Stuur ons gerust een e-mail. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen ontdekken of deze reis iets voor jou is.

Meer informatie deze training?

Neem voor meer informatie of vragen over onze workshops contact met ons op. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en samen de kracht van adem en koude te ontdekken!

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.